Order your utopia

Kukucs!

Hogyha rendelni szeretnél az itt megtalálható információk alapján írj egy e-mailt nekem a ruta.feelt@gmail.com-ra.
Esetleg ha felmerül benned valami, akár facebookon is írhatsz. 

Teljes design rendelés
Ez az elsődleges dolog amiben segíteni tudok, ebben benne van a fejléc, rendezett képek, könyvborító és természetesen az egész blogod külsejének átvarázsolása. Azonban ez egy kicsit hosszabb időt vesz igénybe, néhány hetet szánni kell rá, de szerintem megéri. Azonban az nagyon fontos, hogy ne csak annyit írj, hogy "szeretnék egy desingt". Szükségem van színösszeállításokra, amit leírtam a fejlécrendeléshez, a szereplős képekhez, azt mind el kell küldened. Lehetőleg egy e-mailben, mert ezzel megkönnyíted a dolgok.

Limithatár
1. senki
2. senki
3. senki
4. senki
5. senki

Fejléc rendelés
Először is a fejléc méretét iszonyat fontos tudnom, mert sok bajunk lesz, ha mondjuk kilóg a blogról, vagy túl picike a fejléc. Ezért ez egy elengedhetetlen adat, a legjobb az lenne, hogyha pixelben adnád meg.
Másik iszonyatosan fontos dolog, hogy mégis kik szerepeljenek a fejlécen. Esetleg ha nincs is egy konkrét személy, akit szeretnél egy leírást, néhány tudnivalót elmondhatsz róla, hogy illeszkedjen a történetedhez a fejléc. Hogyha pontosan tudod a szereplődet "alakító" színész/híresség nevét, akkor azt szeretném megkapni a levélben. Természetesen több ember is szerepelhet a fejlécen, de azt sajnos nem hiszem, hogy 10 embert rá tudok suvasztani, maximum olyan 3-4 embert...
Hogyha van ötleted, hogy hogyan lehetne elhelyezni a szereplőket, egyéb képeket akkor szívesen meghallgatlak, és próbálok aszerint cselekedni. Ez igaz a színekre, vagy bármilyen ötletre, elképzelésedre, ami még a fejléccel kapcsolatban akad. Ha esetleg gifet is szeretnél a fejlécre, akkor csak videóból tudok dolgozni. Előre elkészített gifekből nem.
Esetleg egy picit mesélhetnél a történetről, ha van kedved, hogy egy picit jobban "beleéljem" magam, a fejléc jobban illeszkedjen a hangulathoz.
Végezetül pedig szeretnék kérni egy linket a blogodról, és a nevedet, amit a blogspoton használsz.

Limithatár
1. senki
2. senki
3. senki
4. senki


Szereplős képek rendelés
Az első fontos dolog itt is a méret. Itt hogyha lehet még fontosabb, hogy mindenkinek tudjam a pb-jét, és hogyha szeretnéd, hogy a képre rá kerüljön a történetben szereplő nevét. Hogyha nincs konkrét neved, akkor sajnos  csak akkor tudom elkészíteni, ha küldesz képeket a szereplőkről. A színösszeállítás is ugyanolyan fontos, ha van elképzelésed, hogy esetleg legyen más háttere, vagy az összes kép szimbolizálja valahogy a karaktert, akkor meséld el, és megpróbálok a szerint eljárni.
Gif szereplős képeket is, de előre elkészített gifet nem tudok használni, ezért kérlek egy videót küldj, és add meg, hogy mikor kezdődjön a gif, és mikor fejeződjön be.
Szeretném, ha küldenél egy linket a blogodról és a nevedet, amit a blogspoton használsz.

Limithatár
1. senki
2. senki
3. senki


Könyvborító rendelés
Fontos, hogy csak egylapos borítót szeretnél vagy esetleg gerinccel, és hátlappal kéred. Ha az első, akkor elég annyi információ, hogy mit, és kiket szeretnél a könyvborítóra, esetleg már az elrendezés is meg van a fejedben, és a színösszeállítás, a cím, a neved, amit a képen látni szeretnél. Hogyha viszont gerincet és hátlapot is szeretnél, akkor kell egy fülszöveg is.
Egy kiadó logóját sem vagyok hajlandó rászerkeszteni.
Limithatár
1. senki
2. senki
3. senki
4. senki
5. senkiTrailer rendelés
Kellene egy fülszöveg, vagy néhány mondat, de az is megoldható, hogy magára a videó részletekre pakolgatok rövidebb mondatokat. Esetleg ha van filmből, akárhonnan származó, hang, ami ezt helyettesítheti, akkor akár ezt el is hagyhatjuk, de akkor küld el a videód, vagy egy hangfile-t.
Hogyha rossz minőségű, használhatatlan videókat küldesz, vagy giffeket, nem áll módomban elkészíteni a rendelésed. Az is ugyanilyen fontos, hogy legyen egy elképzelésed, hogy mit is szeretnél. Hiszen mindd kettőnknek az a fontos, hogy neked tetszen a végeredmény, így minden ötletedre, elképzelésedre kíváncsi vagyok, nekem általában csak megkönnyíted a dolgom azzal, hogy adsz anyagot, amivel dolgozni is tudok. Szóval ne félj, nem fogsz parancsolgatónak tűnni, nyugodtan mondd meg ha valami nem tetszik. Ki tudom javítani.
Akkor, fontos a zene is, egy viszonylat jó minőségű video linket kellene küldened, amit szeretnél a videó alá.
Ha van elképzelésed, hogy mondjuk néha mi jöjjön egymás után, mondjuk a zene ezen részénél arra gondoltam... erre mind nyitott vagyok.

Limithatár
1. senki
2. senkiKritika rendelés
Hogyha úgy döntesz, hogy tőlem szeretnél kritikát rendelni, akkor itt van néhány dolog, amit nem árt tudnod:
Nem azért írok kritikát, hogy bárkit is megbántsak. Ezen a blogon nem lesz szidás, és nagyon remélem sértődés sem. Nagyon fontosnak tartom, hogy a lehető legépítőbb kritikát fogalmazzam meg, de még is kedvesen, mivel tudom milyen rossz érzés ha kezdő ként ilyen nagy sokk ér. Senki sem tökéletes, és nem úgy születünk, hogy barokk körmondatokat köpködünk. Szóval a lényeg, hogy próbálok segíteni, mintsem összeszidni valakit. Ez itt a szeretet, a csillámpónik és a szivárványok földje.
Ezután rá is térhetünk a lényegre. Szeretném, ha e-mailt írnál a ruta.feelt@gmail.com-ra, és nem a chatbe írnál, mert ha e-mailt írsz sokkal jobban tudom rendszerezni a dolgokat, egyszerűen "megkönnyíted az életem".
Az e-mailnek tartalmaznia kell a blogod nevét, egy linket, hogyha van kedved nagyon érdekel miért pont tőlem szeretnél kritikát, vagy egyáltalán, azt, hogy miért szeretnél kritikát, de persze, ha nincs kedved ez elhagyható.

Jelenleg 20 (húsz) hely van, ha ez betelik nem fogadok több kritikát, amíg meg nem ürül egy kicsit a kritikára várók sora.

Kritikára várók:
 1. senki
 2. senki
 3. Senki
 4. Senki
 5. Senki
 6. Senki
 7. Senki
 8. Senki
 9. Senki
 10. Senki
 11. Senki
 12. Senki
 13. Senki
 14. Senki
 15. Senki
 16. Senki
 17. Senki
 18. Senki
 19. Senki
 20. Senki

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése