2015. október 23., péntek

Mindenki elkezdi valahol...

Kukucs!
Arra gondoltam, hogy megosztom veletek a legelső szerkesztéseimet, azért hátha valaki már elkezdett szerkeszteni, rossz kritikát kapott, vagy csak nem találja szépnek a műveit: van hova fejlődni. Ez nem olyan dolog, amit úgy kezd az ember, hogy mindent ért, tökéletesen kiismeri magát a PS-ben. Szerekeszettek, mert vicces és kreatív időtöltés, és fejlődni fogsz egy idő után. Ez életem legelső szerkesztése, amit az apukámmal csináltam.2 megjegyzés:

 1. Le a kalappal, Ruta! Ilyet nem sok szerkesztő csinál... mármint, hogy kiteszi a korábbi munkáit. De teljesen egyetértek veled. Senki se születik photoshoppos tudással a fejében, mindent meg kell tanulni. Viszont én azt vallom, tehetség is kell. mert hiába az évek, ha valaki nem konyít hozzá, nem tud fejlődni... ráadásul ehhez valamiféle szépérzék is kell, mert a színeket és a képeket is úgy kell összetársítani, hogy azok valahogy eggyé váljanak.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm! Igen, egy kicsit sajnálom is, szerintem fontos megmutatni az ilyeneket. Sokszor úgy érzem a kritikaírók túlságosan szigorúak az emberekkel, és nem is a segítség nyújtás a fontos, hanem, hogy minél nagyobbat üssön egy kritika, ami így külső szemmel biztos vicces, de nem érzem hasznosnak. Ezen gondolkoztam, miközben eszembe jutott ez az ötlet.
   Igen, egyet kell értenem, de szerintem még kis részben ez is tanulható, én is találtam olyan képet, amire ráraktam ötvenszer ugyanazt a képet, és ezt fejlécnek neveztem... meg elég ízléstelen szín párosításaim voltak, lehet, hogy egy idő után egyszerűen csak könnyebb erre odafigyelni. De igen, végül is egy jó ízlés mindenképpen kell hozzá.

   Törlés